Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villanyszerelés - Érintésvédelem képes leírás - Villanyszerelés.tlap.hu
részletek »

Villanyszerelés - Érintésvédelem - Villanyszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: villanyszereles.tlap.hu » Villanyszerelés - Érintésvédelem
Keresés
Találatok száma - 16 db
 Bit-AGE

Bit-AGE

A bit-AGE. 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy olyan megoldásokat kínáljon ügyfelei részére, melyek a legmodernebb technológiákon alapulnak, és hosszútávon a leghatékonyabb választás. A kezdetektől fogva bővült tevékenységi körünk: eleinte telefonhálózatok kiépítésével, felújításával foglalkoztunk, jelenleg pedig átfogó megoldásokat kínálunk a legtöbb cég részére: távközlési hálózatok kiépítése érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálatok villamos és irányitástechikai rendszerek tervezése, kivitelezése ipari mérőrendszerek telepítése, méréstechnika robbanásveszélyes térségek felülvizsgálata villanyszerelés, földelő vizsgálat, kábel szigetelés vizsgálat kockázatelemzés, kockázatértékelés kaputelefon rendszerek telepítése, felújítása

 ENi-Vill

ENi-Vill

Az alábbi tevékenységekkel állunk a rendelkezésére: - Érintésvédelem szabványossági felülvizsgálata és minősítő irat készítés. - Feltárt hiányosságok megszüntetése. - Villamos kéziszerszámok éves szerelői ellenőrzése. A felülvizsgálat és jegyzőkönyv MSZ 2364 sz. továbbá Msz 4851.sz. szabvány szerint készül. - A villámvédelem szabványossági felülvizsgálata és minősítő irat készítés. MSZ 274.sz. szabvány és a MSZ EN 62305 szabvány alapján készül. - Villámhárító javítás, kiépítés. - Erősáramú berendezések Szabványossági felülvizsgálata, és minősítő irat készítés. - A feltárt hibák elhárítása. - Beüzemelés utáni első felülvizsgálat.

Alba-Trezor

Alba-Trezor

SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL A villamos berendezések biztonságos használatának alapvető feltétele, hogy megfelelő módon, megfelelő anyagok, alkatrészek és villamos gyártmányok felhasználásával tervezzék és létesítsék őket. Az érintésvédelem alkalmazása azért szükséges, mert a legkörültekintőbb létesítés és üzemeltetés mellett is számolni kell olyan meghibásodással, amely áramütéses baleset előidézője lehet. A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése során föltárjuk a létesítési, illetve az üzemeltetés során keletkező hibákat melyek tűzesethez, vagy áramütéses balesethez vezethetnek. A vizsgálatról készített minősítő iratban a hibákat rangsoroljuk, hogy az üzemeltető ütemezni tudja teendőit. Igény esetén természetesen a javítást is elvállaljuk

Ampervadász

Ampervadász

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat és dokumentáció készítése MSZ 2364 (MSZ 172) -szabványok szerint. A hatályos jogszabályok szerint szükséges üzembe helyezés előtti (MSZ 2364-610) és időszakos (KLÉSZ hatálya alatt 6, MSZ 172 alatt 3 évente), valamint a munkavédelemi előírások, rendeletek külön szabályozott rendszerességgel írják elő az érintésvédelem felülvizsgálatát. A vizsgálatokat több éves tapasztalattal és minden esetben fokozott körültekintéssel végezzük.

Bánfi Krisztián

Bánfi Krisztián

Ezúton szeretnénk bemutatni szolgáltatásunkat, mellékletben felsorolva a kötelezettségek rendeleti hátterét remélve, hogy a soron következő felülvizsgálatok elvégzésével tudjuk segíteni munkájukat. Vizsgálataink célja a megredelelő önellenőrzésének segítése, biztonságos üzemeltetés elősegítése. Minőségpolitikánk: Gyors, pontos munkavégzés a lehető legkisebb kellemetlenségekkel az üzemeltető telephelyén. Áraink kalkulálásakor maximálisan igyekszünk az optimális ár-érték arány megtartásával megrendelőink elégedettségét kivívni.

Borbás István

Borbás István

A kötelező villamos szabványossági vizsgálatok elmulasztása együtt jár a karbantartás elhanyagolásával, a villamos hálózat és a villamos gépek állapotának romlásával, vagyoni kárral, személyi sérüléssel, felelősségre vonással! Ezért fontos a villamos berendezések létesítési, tűzvédelmi és érintésvédelmi szabályainak ismerete, és betartása. Szolgáltatásaink: érintésvédelmi mérés, felülvizsgálat, tűzvédelmi felülvizsgálat, villámvédelmi mérés, felülvizsgálat, villanyszerelés és villamoskivitelezések elkészítése.

Emikia Kerámia  - munkavédelem

Emikia Kerámia - munkavédelem

EMILIA KERÁMIA Francia import munkavédelmi felszerelések teljes palettáját felölelő árukészletünk áll vevőink rendelkezésére. Célunk vevőink teljeskörü, és kényelmes kiszolgálása, és mivel termékeink alkalmasak webáruházban történő árusításra, megnyitottuk internetes áruházunkat.

Érintésvédelmi felülvizsgálat

Érintésvédelmi felülvizsgálat

Az érintésvédelmi mérést és felülvizsgálatot, az ország egész területén, szaktanácsadással, a legrövidebb időn belül elvégezzük. A megbeszélt időben elkezdjük, a megrendelő idejét nem raboljuk. A szükséges engedélyekkel, bizonyítványokkal rendelkezünk, és minden tudásunkkal és tapasztalatunkkal azon vagyunk, hogy megrendelőink elégedettek legyenek. Ne fizessen felesleges bírságot, végeztesse el minél előbb az érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatokat. A későbbiekben, pedig vállaljuk a villamos berendezések időszakos - kötelező - felülvizsgálatát is, hogy lássuk, használat közben nem romlott a villamos berendezések, és a védelmi készülékek állapota a biztonság rovására. Ha további kérdése van, vagy árajánlatot kérne, keressen minket bizalommal!

Fgrsi

Fgrsi

Az FGRSI 1980-ban alakult meg Villamos-Biztonságtechnikai Villanyszerelő és Kivitelező GMK. néven. Társaságunkat Fogarasi Lajos alapította. Fő tevékenysége a villanyszerelés és az időszakos kötelező felülvizsgálat volt. Ez a vállalkozási forma egészen 1993-ig működött, amikor vállalkozásunk Betéti Társasággá alakult. Társaságunk 1999-ben már nagyobb változáson ment át, hiszen az elődöt megalapító Fogarasi Lajos, és fia Fogarasi Gergely létrehozta a Forvill Kft.-t, amely vállalkozás fő tevékenysége továbbra is a villanyszerelés maradt, viszont tevékenységi köre kibővült az építőipar csaknem minden ágazatával.

Hirdetés
Giga-vill

Giga-vill

Szolgáltató Betéti Társaságunk, 1996 ban alakult. A szolgáltatás tartalmát a megrendelők igényei, és a vonatkozó előírások együttesen határozzák meg. Célul kivánjuk kitűzni maguk számára , hogy vevőinkkel, a Bt.-vel összefüggésben a vevő részéről az olyan fogalmak, mint minőségi reklamáció, észrevétel ne hangozzanak el. A fentiek alapján a Bt. minőségi politikáját a következőkben határozza meg: - Minden szolgáltatás minősége, vevőink igényeit maradéktalanul ki kell elégítse. - A Bt. ezzel érheti el, hogy nyereségesen müködjön - Célunk az azonos minőségi szolgáltatás, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek

K-Invent Bt. - érintésvédelmi felülvizsgálat

K-Invent Bt. - érintésvédelmi felülvizsgálat

A K-Invent Bt. legfontosabb célkitűzése a megbízóinktól kapott feladatok megfelelő kondíciókkal, jó minőségben való teljesítése, melyhez minden szakmai, jogszabályi ismeret birtokában vagyunk, és megfelelő tárgyi és személyi feltételekkel rendelkezünk. Szolgáltatásaink: épületek, intézmények elektromos hálózatának - rendeletekben előírt ill. hatósági engedélyekhez és ellenőrzésekhez szükséges - teljes körű - érintésvédelmi-, tűzvédelmi szabványossági- és villámvédelmi felülvizsgálati, ellenőrzési feladatok elvégzése.

Kovács István Elemér

Kovács István Elemér

Nevem Kovács István Elemér, családommal Ráckevén élek és tűzoltóként dolgozom a szigetszentmiklósi városi tűzoltóságon. Mint a legtöbb tűzoltónak , nekem is családom megélhetésének biztosítása érdekében másodállásról kellett gondoskodnom. Így végzettségemet kihasználva, vállalkozást indítottam, amely Érintésvédelem Szabványossági Felülvizsgálattal, Erősáramú Villamos Berendezések Időszakos Felülvizsgálatával (Tűzvédelmi Felülvizsgálat) és Villanyszereléssel foglalkozik. Bízom benne, hogy érdekeink egyezni fognak és tudásommal,munkámmal biztonságossá tehetem az Ön családja és alkalmazottai környezetét.

Nagy Imre - szabványossági felülvizsgálói

Nagy Imre - szabványossági felülvizsgálói

Budapesten születtem 1959-ben. Gyerekként is szinte mindent szétszereltem és összeraktam. Érdekelt mindenféle szerkezet működése. Előnyben részesítettem az elektromos szerkentyüket és nem adtam fel, míg rá nem jöttem, hogyan működnek. Első - szószerint - megrázó élményem egy kísérletezés eredménye volt. Megpróbáltam 4,5V-os laposelem és egy tekercs segítségével elektromágnest alkotni. A tekercset két /csupasz/ végénél fogva érintettem a lapos elemhez Rögtön megtanultam, -pontosabban tapasztaltam - mi is az önindukció.

T-Terravill

T-Terravill

Bízunk abban, hogy hasznos információkkal tudunk Önnek szolgálni a villamos biztonságtechnika területén. Az alábbiakban röviden bemutatjuk cégünk történetét: Vállalati alkalmazottként 1998-ban kezdtem mélyebben foglalkozni a villamos biztonságtechnika kulcsfontosságú kérdéseivel. Vállalkozásomat a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok területén 2000-ben hoztam létre. A vállalkozás eredményességének következménye, hogy 2003-tól főállású egyéni vállalkozóként tevékenykedtem, 2008-ban pedig megalapítottuk társas vállalkozásunkat T-TERRAVILL néven. A T-TERRAVILL folytatja a villamos biztonságtechnikával kapcsolatos tevékenységeket - érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatok -, valamint kibővült használt és új érintésvédelmi műszerek kereskedelmével, kölcsönzésével.

Villmester villanyszerelés, érintésvédelem

Villmester villanyszerelés, érintésvédelem

A korszerű,gépesített szerszámaink, az alkalmazott technikánk, jól képzett munkatársaink a garancia arra, hogy a mai kihívásoknak kiválóan megtudunk felelni. A munkák során felmerülő anyagszükségletet telephelyünkön raktározzuk, az anyagokat főleg az importőröktől, forgalmazóktól szerezzük be. Vállaljuk beruházások, társasházak, raktárak, csarnokok, irodák, lakóépületek erős és gyengeáramú rendszerek kivitelezését, karbantartását. Kaputelefon, kamerarendszerek és beléptetők kiépítésében jelentős tapasztalatunk van. Foglalkozunk épületek villám - és érintésvédelmi felülvizsgálatával, EPH jegyzőkönyv készítésével. Émász - Elmű áramszolgáltatók területén regisztrált vállalkozásként működünk. Cégünk referenciái között nemzetközi és magyar megrendelések is szerepelnek. Munkatársaink tapasztalatát felhasználva teljes körű , gyors, szakszerű és lelkiismeretes szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek!

Vilometric érintés- és villámvédelem

Vilometric érintés- és villámvédelem

Egy évtizedes villamos tervezőirodában eltöltött tapasztalatgyűjtést követően alapítottuk meg a Vilometric Kft-t, melynek székhelye, irodája Budapest XI. kerületében található. Célunk olyan dinamikus, fiatal szakemberekből álló cég létrehozása volt, mely képes a kiemelt gyorsasággal fejlődő villamos és elektronikus rendszerek, berendezések által elvárt mérnöki tervezési, szakértési igényeknek megfelelni, valamint rugalmasan reagál a - jelenleg nem túl kedvező - külső körülményekre. Legfőbb működési területünk a villámvédelem és az épületvillamosság, melyben az igazságügyi műszaki szakértéstől kezdődően, a tervezésen keresztül a villamos felülvizsgálatokig és mérésekig terjedő széles palettán tevékenykedünk.

Tuti menü