Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villanyszerelés - Kivitelezők képes leírás - Villanyszerelés.tlap.hu
részletek »

Villanyszerelés - Kivitelezők - Villanyszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: villanyszereles.tlap.hu » Villanyszerelés - Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 40 db
A Villanyszerelő Budapesten és Tatabányán számlaképesen.

A Villanyszerelő Budapesten és Tatabányán számlaképesen.

Villanyszerelés olcsón Tatabányán és Budapesten számlaképesen,az ön igényei szerint.Hibaelhárítás.Régi elektromos vezetékrendszerek cseréje-javítása.Családi házak lakások elektromos kivitelezése.A kisebb javításoktól a teljes kivitelezésig vállaljuk a villanyszerelési munkálatokat.Kérem keresse fel honlapunkat.

A-Z-ig villanyszerelés-Miskolc

A-Z-ig villanyszerelés-Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Account-Electric Kft

Account-Electric Kft

Épületek teljes körű erős-gyengeáramú szerelése, karbantartása, érintésvédelem felülvizsgálata, Eph készítése jegyzőkönyv kiállítása, ELMŰ-ÉMÁSZ, E-on, Démász területen új mérőhelyek kialakítása, meglévő mérők bővítése, visszakapcsolása teljes körű ügyintézéssel.

Autszer

Autszer

Fő tevékenységünk elektromos-vezérlőszekrény gyártása, elektromos rendszerek kivitelezése, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. Kapcsolószekrények tervezése és kivitelezése A vállalatunk 2004-es év második felében átadott új, korszerű csarnoképületében kapott helyet az összeszerelési és gyártási tevékenység, ezáltal a részleg kapacitása jelentősen növelhető a megrendelések mennyiségének függvényében. A fejlesztést a termékskála bővülése indoklta. Jelenleg állandó megrendelőnk az MMG AM NOVA , de szeretnénk a ügyfélkört bővíteni egyenlőre belföldön és a távoli jövőben az országhatáron túl is. Épületvillamossági kivitelezés A későbbiekben törekednünk kell arra, - a lehetőségekhez mérten - hogy a kivitelezés is belső munkatársakkal történjen. Ehhez tervezünk kialakítani egy erre specializált épületvillamossági kivitelező csoportot.

Beszkid Elektro

Beszkid Elektro

Társaságunk-1992-ben alakult, épület-villanyszerelési, informatikai és egyéb gyengeáramú rendszerek - hálózatok kivitelezői tevékenységét végzi a társaság szervezeti és működési szabályzatának megfelelően. Korábban 1980-tól egyéni vállalkozásban végzett hasonló tevékenységet. 2002 október 01-től villanyszerelési szakkereskedést üzemeltet. A kivitelezési munkái során igyekszik a legújabb, legkorszerűbb anyagokat felhasználni és a legújabb technológiákat alkalmazni a megrendelők elvárásainak megfelelően. 2005. április 12-én pedig az MSZ EN 9001:2001 szabványban meghatározott minőségbiztosítási rendszerben sikeres tanúsítványt szerzett. Megalakulása óta elsősorban kommunális jellegű épületek (kórházak, iskolák, irodaházak, stb.) kivitelezésében vett részt, de ipari jellegű létesítmények (üveggyár, akkumulátorgyár, stb.) valamint, villamos energia elosztó hálózatok, transzformátorállomás, közvilágítás szerelését is végezett.

Birtech

Birtech

A Birtech az 1981.11.30.-i létesítő okirat időpontjától több, mint 20 éve végez döntően a MOL területén kivitelezési munkákat. A feldolgozási ágazatban a benzinkutaknál vagyonvédelmi és hangosítási feladatok megoldása, valamint a Raychem villamos fűtőkábeles rendszerek disztribútoraként tevékenykedett.

Biztosítéktábla csere- Elektrodirekt

Biztosítéktábla csere- Elektrodirekt

Elektrodirekt - Biztosítéktábla csere megfizethető árakkal Budapesten. Az Elektrodirekt a kisebb villanyszerelési munkákra szakosodott cég. A biztosítéktábla csere cégünk egyik fő szakterülete. A biztosítéktábla cserét kedvező áron, rövid határidővel és nagy gyakorlattal végezzük. Munkáinkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk. Árainkat, szolgáltatásainkat és elérhetőségeinket tekintse meg honlapunkon. www.biztositektabla.hu

Bond 79

Bond 79

A Cég 1979-ben lett alapítva , mint Bondár László villanyszerelő kisiparos. 2003 évben jogutódként átalakult BOND 79 korlátolt felelősségű társasággá. Az ELMŰ minősített partnereként vállaljuk az elnyert kivitelezési munkák szükséges engedélyeinek beszerzését és teljes körű ügyintézését. - Villamossági berendezések, hálózatok tervezése, kivitelezése, - Meglévő fogyasztói(üzemi) és közcélú kisfeszültségű villamos berendezések bővítésének, korszerűsítésének és felújításának tervezése és kivitelezése, - Kommunális épületek, üzemcsarnokok világítási és villamos erőátviteli berendezésének szerelése, felújítása és karbantartása, - Szünetmentes hálózat telepítése.(380V UPS, ) - Szerszámgépek telepítése, javítása és felújítása, - Szabványossági felülvizsgálatok végzése és a hibapontok javítása, - Egyedi villamos berendezések tervezése, előregyártása és felújítása. - Családi és társasházak elektromos tervezése és szerelése. - Köz és tér világítás létesítése, felújítása, karbantartása. Általános villanyszerelés

Centervill

Centervill

Vállaljuk irodaépületek, csarnokok, társasházak, erőművek, villamosítását. Elosztó-berendezések gyártását, telepítését. Tűzjelző, riasztó, beléptető-rendszerek, kaputelefonok, telefonok kiépítését. Gépészeti rendszerek vezérléstechnikáját. A Centervill közvetlen munkakapcsolatot alakított ki, és tart fenn jó nevű megrendelőkkel, valamint gyártó és szállító vállalatokkal.

Hirdetés
Elektrodirekt - Villanyszerelés Budapesten megfizethető árakkal

Elektrodirekt - Villanyszerelés Budapesten megfizethető árakkal

Elektrodirekt - villanyszerelés Budapest és vonzáskörzetében megfizethető árakkal. Cégünk a kisebb villanyszerelési munkálatokra szakosodott, de a nagyobb, összetettebb elektromos munkákat is szívesen vállajuk. Gyors, pontos munkavégzés, kedvező árak jellemzik cégünket. Árainkat megtalálja honlapunkon.

Ender Kereskedőház

Ender Kereskedőház

Villanyszerelés Cégünk 1995 óta foglalkozik villamossági szerelésekkel. Fogyasztói csatlakozó építés / földkábeles és légkábeles - Teljes körű ügyintézéssel! (fogyasztói mérő kialakítások, mérőszekrények) Épületvillamosság - teljes körű kivitelezés. Érintésvédelem, villámvédelem - éves felülvizsgálatok. Kis- és középfeszültségű hálózatok szerelése, karbantartása. Térvilágítási hálózatok szerelése, javítása, karbantartása. Transzformátor állomások szerelése, karbantartása. Középfeszültségű, kisfeszültségű, lég- és földkábel hálózatok szerelése.

Ép-Design Bt. Keszthely

Ép-Design Bt. Keszthely

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Erkone

Erkone

Az ERKONE (1142 Budapest, Rákospatak u. 60/A.) 1991. november 20-án alakult 1 millió forint alaptőkével. A cégnek 2 belföldi személy a tulajdonosa. A fő tevékenységi köre:  épületfenntartás és korszerűsítés  építési szakipar  építési és épületgépészeti szakipar Profilunk alapvetően három részből tevődik össze:  irodák és épületek építése és felújítása  rádiótelefon bázisok építése  létesítmények karbantartása Cégünk felelősség-és vagyonbiztosítással, valamint balesetbiztosítással. Árbevételünk alakulása 150 M és 250 M forint között változó. Erősségünk: a problémamegoldás és a vevői elégedettség előtérbe helyezése

Extrém Élmény Bt.

Extrém Élmény Bt.

Nem éri el a helyet, ahol a munkája lenne? A szakmáját értő kreatív ipari alpinista munkájára van szüksége? Tisztán szeretné visszakapni a munkaterületet, ahogy átvették?Megbízható ipari alpinistát keres, akár még ma? Válasszon minket, ha gyors felmérést, és árajánlatot szeretne, ha több éves tapasztalattal, és szakértelemmel rendelkező céget keres, ha szakszerű szerelést és a kivitelezést szeretne, ha a biztonsági szabályok szerint dolgozó céget bízna meg, ha korrekt, megbízható szakemberekkel szerződne. Szolgáltatásaink a következők: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, szerelési munkák, hó- és jégeltávolítás, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat.

Földkábel javítás, kábelszerelés - eMOUNT Kft.

Földkábel javítás, kábelszerelés - eMOUNT Kft.

Cégünket 2008 februárjában alapítottuk. Szakmai tapasztalataink alapján elsősorban közép - és kisfeszültségű villamosenergia elosztó rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával foglalkozunk. 2010 tavaszán elkészült a 32 kV-os, egyfázisú mérőkocsink, mely alkalmas közép - és kisfeszültségű kábelhiba keresésre, a kábelhiba pontos behatárolására, kábel - és egyéb fémes anyagú, földalatti nyomvonalas közművek felderítésére. A kábelhiba mérést követően a kábelszerelés / földkábel javítás minőségét nagy gyakorlattal rendelkező szerelőink garantálják. A földkábel javítás utáni diagnosztikai mérések elvégzését, kiértékelését a kábeldiagnosztikában tapasztalt mérnökeink végzik. Kábelhiba mérést Magyarországon főleg az áramszolgáltatók végeznek a saját szolgáltatói területükön. Cégünk szeretné az áramszolgáltatói területeken kívül eső megrendelőket megcélozni egy olyan komplex szolgáltatással, mely tartalmazza az esetleges kábelhiba behatárolást, a kábelszerelés teljes folyamatát és a kábelhibák megelőzését szolgáló diagnosztikai méréseket is.

Genesis iparos

Genesis iparos

23 fő saját alkalmazásban álló Villanyszerelő szakmunkás, szakmailag felkészülten, korszerű szerszámokkal, gépparkkal várja megbízásait! Cégünk Megbízóink megelégedésére végezte eddigiekben a munkáját! Az általunk végzet munkák minősége, szakmai berkekben jól nyomonkövethető, ellenőrízhető. Kollégáink gyorsan beilleszkednek az új munkakörnyezetbe. Ebből adódóan gördülékenyen tudunk közösen dolgozni más, akár számunkra teljesen ismeretlen cégek dolgozóival is. Főként erősáramu villanyszereléssel, automatikával foglalkozunk. Természetesen ezek mindennemű periférikus elemeivel együttesen ( riasztó rendszer, tűzjelző rendszer, beléptető rendszer,villanyszerelés, intelligens házautomatika rendszer stb... ). Vállaljuk lakások, irodaházak, gyárak, üzemek teljeskörü elektromos kivitelezési munkálatait.

Gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése

Gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése

Gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése: Informatikai és telekommunikációs hálózatok építése, bővítése, optimalizálása és karbantartása Biztonságtechnikai és kényelmi rendszerek építése, bővítése és karbantartása

Tuti menü